Tensiuni în BEX PNL. Dan Motreanu s-a ‘răcorit’ la adresa lui Florin Cîțu

Europarlamentarul Dan Motreanu a adus critici, în ședința BEX PNL de marți, modului în care a fost realizat și negociat PNRR-ul.

Dan Motreanu i-a atras atenția lui Florin Cîțu, în ședința PNL, că obiectivul principal al mecanismului de reziliență este acela ca toate regiunile europene să fie reziliente la impactul unor crize economice sau naturale și că PNRR trebuie realizat în acest sens. „Nu poți să ai zone întregi din țară în care să nu ai proiecte”, ar fi spus Motreanu, care a dat exemplu cu irigațiile și gazul.

Europarlamentarul a spus că nu poți să lași o suprafață atât de mare a țării, de la Mehedinți, Giurgiu, Călălași, Ilfov și până în Moldova, fără un proiect important ca acela al irigațiilor, astfel încât fermierii să poată deveni mai competitivi și rezistenți la șocuri, sau fără rețea de gaze necesară investițiilor în acele părți ale țării.

Potrivit surselor citate, Florin Cîțu și Ludovic Orban păreau că joacă și ei ping-pong cu PNRR: Orban îi spunea lui Cîțu cum să facă, Cîțu îi răspundea că știe și deja a făcut.

Sursa: stiripesurse.ro

Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here