Scapă gratuit de deșeurile voluminoase!

În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2022, Consiliul Județean Constanța împreună cu Primăria Municipiului Constanța, ADI „Dobrogea”, ECOTIC și Vastum Eco, organizează în municipiul Constanța o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Pe toată perioada campaniei, constănțenii au la dispoziție preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc.), prin comandă la numărul de telefon: 0771 006 485.
De asemenea, au posibilitatea de a preda deșeurile (în perioada 3-4 noiembrie), la punctele de colectare amenajate, la următoarele adrese:
Șoseaua Industrială nr. 9 Constanța;
Str. Cișmelei – Școala nr. 29;
Aleea Garofiței – Piața Balada;
Bd. 1 Mai – lângă DSV.
Astfel, locuitorii municipiului Constanța vor putea contribui la campania de protecție a mediului, prin colectarea selectivă a deșeurilor electrice și electronice. Gestionarea eficientă a deșeurilor, nu numai că este posibilă, dar este și avantajoasă pentru fiecare dintre noi, pe termen mediu și lung, și reprezintă o formă de manifestare a respectului față de mediul înconjurător și față de viitorul nostru.
Sursă: Consiliul Județean Constanța
Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here