Ministrul Muncii împotriva majorării alocațiilor copiilor

Conform afirmațiilor făcute la începutul anului de Ministrul Finanțelor, alocațiile copiilor urmau să crească în 5 etape de valoare nominală egală, până la nivelul de 600 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani și copiii cu handicap, respectiv până la 300 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani. 

Ultima creștere a fost realizată în luna ianuarie, urmând ca in luna iulie a acestui an alocațiile să fie majorate iar, însă se pare că această măsura este considerate populistă de Ministrul Muncii.  

„A doua majorare a alocațiilor pentru copii poate fi tranșată în parlament și eu sper ca în parlament coaliția de guvernare va funcționa și că nu vom avea partide din coaliția de guvernare care să voteze cot la cot cu PSD-ul, pe măsuri populiste. Dacă acest Guvern și-a asumat o anumită politică bugetară cu indicatori foarte clari, eu cred că este datoria Parlamentului să susțină politica Guvernului“, a declarat Raluca Turcan, prezentă la Constanța pentru a susține un eveniment dedicat vaccinării.

Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here