Este timpul să reînnoiți autorizația de funcționare!

Până la data de 31 martie, operatorii economici care prestează activități comerciale și de prestări servicii trebuie să își vizeze autorizația de funcționare/avizul program de funcționare, conform HCL nr.427/2017 privind aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.
Operatorii economici își pot desfășura activitatea în perioada 01 ianuarie-31 martie în baza actelor administrative emise în anul precedent.
Nevizarea în termen generază perceperea de majorări de întârziere, conform legislației în vigoare.
Desfășurarea activității comerciale fără nevizarea autorizației și avizului program de funcționare în termenul legal se sancționează cu amendă de la 1500 lei până la 2500 lei și măsura vizării autorizației și avizului program de funcționare în conformitate cu prevederile HCL nr.427/2017.
Cererile se depun la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al.Lăpuşneanu nr.116C, (incinta City Park Mall – etajul I, aripa noua) telefon 0241/485565.
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală se asigură în permanență că activitatea comercială în municipiul Constanța se desfășoară cu respectarea prevederilor legale.
Vă rugăm să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro
Sursă: facebook – Primaria Constanța
Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here