Adoptă un câine și vei avea un prieten pe viață!

Continuăm demersurile pentru găsirea unor familii adoptive pentru câinii comunitari găzduiți de Adăpostul public de animale abandonate Constanța.
Adopția este gratuită și reprezintă un gest nobil. Câinii fac parte din viața noastră și constitue o responsabilitate comună, atât a cetățenilor, cât și a municipalității.
Prin decizia de a adopta, acordati o nouă șansă, salvați o viață și asigurați locul în adăpost pentru un alt animal abandonat care are nevoie de găzduire și îngrijire de specialitate. Numărul de locuri este unul limitat, iar instituționalizarea nu reprezintă decât o soluție temporară.
Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.
În cazul în care vă decideți să faceți acest pas vă așteptăm la Adăpostul public pentru animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr.11 fostă Vârful cu Dor nr.5.
Programul cu publicul al adăpostului este următorul:
– luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;
– joi – 09:30 – 17:30;
– sâmbătă și duminică – închis.
Persoanele care și-au asumat răspunderea îngrijirii unui câine preluat de la padoc nu trebuie să-l lase liber, din nou, pe străzi.
Acestea au obligația să-l îngrijească și să respecte normele legale.
Abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și este sancționat conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.
Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.
Google search engine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here